streda 3. decembra 2014

Kostým Harley Quinn (Maska)

        Zdravím všetkých, ktorí náhodou nazreli na môj blog :)



Milujem kostýmy, ale je málo príležitostí, kde sa dajú využiť. Preto je halloween môj najobľúbenejší deň v roku. V marci sa s kamarátkou chystáme na jednu akciu, kde bude príležitosť sa navliecť do nejakého kostýmu. Už som s ňou absolvovala podobnú akcošku. Veľmi som si to tam užila. TU si môžete pozrieť moje obľúbené video odtiaľ.  Ešte pridávam pár fotiek.




Ja a Tony  

 Pocky a mini Deidara

Ja a Lucka na Comics salóne

Harley Quinn-Mask

Ako ste už z názvu príspevku vyčítali, chystám sa za Harley Quinn. Marec je síce ďaleko, ale nechcem nič nechať na poslednú chvíľu. A navyše sa veľmi teším, preto som s prípravami začala už teraz. Na internete som našla veľa návodov, ako si takúto masku vyrobiť. Nakoniec som na mojom milovanom ebay-i našla obyčajnú čiernu škrabošku. Objednala som si ju aj napriek tomu, že mala úplne iný tvar, ako som potrebovala. Masku, ktorú som si objednala nájdete TU a stála $1.56. 




Foto predajcu

Maska prišla celkom rýchlo. Bola som však sklamaná, pretože prišla prasknutá. Aj tak som mala v pláne ju ostrihať, takže nič nebolo stratené. Najskôr som si na papier nakreslila tvar masky. Asi na štvrtý pokus som bola s tvarom celkom spokojná. Následne som predlohu priložila na masku a začala strihať. Na moje prekvapenie to vyzeralo celkom dobre. Zmenila som aj tvar otvoru na oči. Nakoniec som hrany masky obtiahla čiernou fixkou, pretože po strihaní ostali biele. 


Prasklina na maske

 Predloha



Maska s pôvodným tvarom očí

Konečná podoba masky

Čo myslíte? Podarilo sa? Ja myslím, že áno :)


1 komentár:

  1. great post, very cute, I hope you had fun :)
    lets follow eachother! let me know if you want to follow, I will follow you back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    OdpovedaťOdstrániť