utorok 18. marca 2014

Ebay II. (Halloweensky ebay)

Ahoj , ďalší príspevok bude zase o oblečení a veciach objednaných cez ebay. Tento raz budú všetky na jednu tému a tou je Halloween. Viem, viem. Halloweenske a dušičkové obdobie je už dávno preč. Tak sa trochu vráťme do minulosti.Veľa ľudí halloween neuznáva, ale ja ho milujem. Milujem ho pretože sa raz do roka môžem vyšantiť a navliecť sa do kostýmu.

1.Korzet

Korzety, korzety...Milujem ich. Môj prvý bol saténový s čipkou, ale keďže mi bol veľký, tak som ho predala a vymenila za druhý. Môj prvý môžete vidieť TU





 Ak ich mám porovnať, tak ten starý bol oveľa lepší a kvalitnejší. Kostice boli pevnejšie a aj sa lepšie zapínal. Možno je to tým, že bol aj o niečo drahší. Zatiaľ som ho mala na sebe len raz, snáď ešte príde čas, keď ho znovu vytiahnem z útrob mojej skrine.

Cena: £9.99
Poštovné: £4.99 (Po čase som ho našla aj za lepšiu cenu)
Môžete objednať TU
Hodnotenie: 4/5

2.Čipkovaná škraboška

Kto hľadá ten nájde. Na ebay-i je proste všetko.



Je krásna, no trošku ma sklamal materiál. Neviem, čo som čakala. Je to hrubý, pevný plast a na ňom je nalepená čipka. Je nepríjemná na tvári. Mám pocit, že make up sa pod ňou rozteká. Kvalita nič moc, sem tam vytŕča nejaká tá nitka. Na druhej strane, za tú cenu? Krásna dekorácia na poličku. No nekúp to.

Cena: £1.00
Poštovné: Free
Môžete kúpiť TU
Hodnotenie: 2/5

3. Čipkované rukavičky

Tak toto bol nápad mojej kamarátky, ktorá mala rovnaký kostým ako ja. Mysleli sme si, že čipkované rukavičky sa v šatníku vždy zídu. Buď na nejakú oslavu, ples alebo tematickú párty.



Tieto mi skôr prídu jednorazové. Keď prišli boli dokonalé, netrčala ani jedna nitka. Po jednej akcii sú na ples, či oslavu nepoužiteľné. Tak už zostáva jedine tá párty.

Cena: Podľa dĺžky, moje 55 cm: £1.52
Poštovné: Free
Môžete kúpiť TU
Hodnotenie: 4/5


4. Sukňa

Táto sukňa bol zase môj nápad. Strašne som ju chcela a tak som kamarátku prehovorila a objednali sme si ju.



Veľmi som sa na ňu tešila. Veľkosť bola písaná uni. Mala byť elastická. Avšak je príliš krátka a priesvitná. Žiadna spodnička nehrozí. Ako pre gogo tanečnicu. Boli sme nútené ju trochu prerobiť a na rýchlo k nej prišiť vlečku. Nemala som chuť ju hľadať v skini a fotiť, takže porovnávacia fotka nie je. 




 Na záver pridávam jednu fotku z halloweenskeho večera :)













Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára